Overzicht van veelvoorkomende uitdagingen met de passende behandelingsvormen.

Buikpijn op natuurlijke wijze genezen?

Buikpijn is niet alleen een fysiek ongemak, maar wordt vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld mentale of energetische klachten. Deze zijn niet altijd bekend of duidelijk te herleiden. Holistische therapie helpt om een volledig beeld te krijgen van het probleem. Zo kan de kern van de klacht behandeld worden en de symptomen die daaruit voortvloeien.

Spirituele oorzaak van keelpijn?

De oorzaak van keelpijn hoeft niet veroorzaakt te worden door een virus. Net als bij andere lichamelijke klachten, kan de oorzaak van spirituele, emotionele, energetische of mentale aard zijn.  Je gevoel niet uiten is zo’n oorzaak, wat resulteert in een blokkade van het keelchakra. Het verwijderen van de blokkade verhelpt deze keelpijn.

Waarom heb ik last van verdriet?

Verdriet kan ontstaan door verschillende situaties, maar deze hoeven niet altijd recent te zijn. Vaak kom ik klanten tegen die onbewust bepaalde situaties, gebeurtenissen en emoties nog niet verwerkt hebben. Door verschillende holistische benaderingen wordt duidelijk: waar de oorzaak vandaan komt en wordt het verdriet vervolgens verlicht. 

Last van schouderpijn?

Schouderpijn is vaak te herleiden naar een sportblessure, jezelf vertillen of fysieke werkzaamheden, maar wat als je onverklaarbare schouderpijn hebt? Ook emotioneel gezien kunnen wij teveel op onze schouders nemen, dit kan zich vertalen in fysieke klachten. Holistische therapie helpt je bij het vinden van de kern van het probleem – en deze op alle niveaus op te lossen.

Last van angsten?

Last van angsten? Je bent absouut niet de enige. Zeker door Corona hebben veel mensen last van verhoogde stress, onzekerheid, het verwateren van sociale contacten en andere scenarios / klachten. Als je eenmaal last hebt van deze klachten is de kern soms moeilijk te herleiden. Een holistische benadering van het probleem helpt inzichten te krijgen en het probleem op te lossen.

Onverklaarbare pijnen?

Zowel op mentaal als fysiek gebied kan je last hebben van onverklaarbare pijnen. Zeker als je al bij de dokter geweest bent, maar er geen duidelijkheid wordt gegeven, kan holistische therapie helpen. Het verbreed de benadering van een probleem. Hierbij wordt gekeken of het probleem ontstaat door energetische / spirituele klachten, welke zich in deze pijn vertalen.

Hoe weet ik of Holistische therapie iets voor mij is?

Heel eerlijk, vaak weet je niet of holistische therapie iets voor jou is. Tenminste, tot je het geprobeerd het. De reden dat mensen holistische therapie uitproberen loopt echter sterk uiteen. Sommigen doen het omdat ze op zoek zijn naar een alternatief van reguliere therapie, anderen omdat ze meer geloven in een natuurlijke of spirituele benadering – en weer anderen omdat ze de oorzaak van een fysieke of mentale pijn niet kunnen verklaren. Waar kan holistische therapie jou bij helpen?

Onduidelijke diagnose bij de dokter.

Veel van mijn klanten hebben zich al uitgebreid laten ontderzoeken bij de dokter of in het ziekenhuis. Uit de testen komen echter geen uitslagen die het ontstaan van het probleem duidelijk maken. Dit kan zijn omdat het probleem van spirituele of energetische aard is, wat nog niet altijd wordt onderzocht in de reguliere zorg. Dat is ook de reden dat mensen die geen oplossing voor hun probleem kunnen vinden, uitwijken naar alternatieve therapie. Heb jij een onverklaarbaar probleem? Dan is Holistische therapie wellicht iets voor jou.

Op natuurlijke wijze klachten behandelen.

We zijn als maatschappij steeds vaker op zoek naar een natuurlijke geneeswijze. Ben je op zoek naar een natuurlijk alternatief – of aanvullende natuurlijke behandelwijze – voor jouw klachten? Dan kan holistiche therapie een uitkomst zijn.

Spirituele benadering van klachten.

Kunnen klachten ook spiritueel van aard zijn? Het antwoord is ‘Ja, dat kan zeker’. Holistische therapie maakt een onderverdeling in spirituele, emotionele, mentale, energetische en fysieke klachten. Al deze gebieden hangen met elkaar samen – en kunnen elkaar versterken of afzwakken. Heb je klachten en ben je al op het spirituele pad?  Of heb hier interesse in? Dan is holistische therapie zeker een aanrader.

Je hebt weleens gehoord van Holistische therapie.

Het woord Holistisch heb je misschien weleens gehoord of voorbij zien komen op Facebook, maar je hebt de stap nog niet durven zetten. Misschien geloof je zelfs niet in Holistische therapie, maar om je heen heb je er wel anderen over horen praten. Het blijft toch je interesse vasthouden, want hoe werkt dat nou? Holistische therapie is eigenlijk iets wat je moet ervaren, waar je zelfs vaak pas bij uitkomt als je geen andere oplossing meer ziet. Dat is juist een reden om het nu te proberen. Wellicht helpt het je dan al in een veel vroeger stadium van jouw klachten af. 

Neem contact op

1 + 3 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).