Over Holistic crows

Hallo bezoeker. Welkom op mijn pagina Holistic crows Mijn naam is Janetta Weijer en ben gediplomeerd holistisch energetisch therapeute. Om mezelf onder de aandacht te brengen ben ik met hulp van DMM deze website gaan maken. Op deze website wil ik holistisch energetische therapie gaan belichten. Maar ook mijn liefde voor kraaien, etherische oliën, edelstenen en planten uit de natuur. De een noemt dit onkruid, maar hun waarde is vele malen groter. Neem een kijkje op deze pagina en hopelijk zien wij elkaar. Natuurlijk beter in je vel, dat is waar ik voor sta!!

Mijn verhaal

Ik ben vanuit mijn vroege jeugd opgegroeid met homeopathische geneeswijzen. Mijn opa heeft mijn moeder en haar broers en zussen dit meegegeven. De een deed er wel iets mee, anderen niet.

Mijn ouders gelukkig wel. Daarom begreep ik al vroeg dat de natuur mij veel te bieden had. Ik ben mij dus ook in de homeopathie gaan verdiepen – en natuurlijke middelen gaan gebruiken in plaats van reguliere medicijnen.

Ik heb mij vaak moeten verdedigen over de wijze van mijn handelen qua homeopathische middelen. Totdat mijn kat en hond ziek werden en ik naar een homeopathisch dierenarts ging. Ze werden beter door de druppels en tabletten van hem. Zo kon ik aantonen dat homeopathische genezing wel degelijk werkt.

Ik ging verder met deze leefwijze.

Ik heb mijn verpleegkundige opleiding afgerond.

Daarin heb ik mijn werk gedaan tot op heden, maar iets bleef roepen. Wat dat gevoel precies was wist ik niet. Tot ik op een gegeven moment klem kwam te zitten in mijn leven. Ik bezocht een relatie die tevens holistisch energetisch therapeute was. Daar werd ik energetisch behandeld en kreeg ik inzicht in mijn leven. Zij vertelde me dat ik dit ook kon gaan doen.

“Jij hebt het in je.” Zei ze.

Ik ben de opleiding gaan doen, terwijl ik nog dacht: “Mens, je bent 55”. Ik heb veel geleerd, vooral over mijzelf en dacht: dit kan en moet ik voortzetten om anderen ook te kunnen helpen!

Neem contact op

6 + 6 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).