Natuurlijke crèmes

Natuurlijke cremes kunnen je helpen bij een grote verscheidenheid aan lichamelijke problemen. Denk o.a. aan wondjes, pijntjes en andere ongemakken. Zelf gebruik ik deze cremes o.a. tegen rug-, heup- en schouderpijn, maar ook ontstekingsplekjes. Hoe werkzaam een zalf is verschilt per persoon en situatie. Daarom adviseer ik cremes enkel te gebruiken ter ondersteuning.    

Er is een steeds grotere vraag naar natuurlijke producten, zo ook naar zalven en cremes die helpen om de gezondheid te bevorderen. Zowel ik zelf als mijn omgeving en klanten, maken gebruik van deze natuurlijke hulpmiddelen. Bij wet ben ik verplicht om te vermelden dat een creme nooit als vervanging dient voor medicijnen of een medische behandeling. Mijn advies is dan ook dat je cremes alleen toepast ter ondersteuning bij jouw specifieke klachten. Ik denk graag met je mee – en geef je advies over hoe je deze cremes kan toepassen – en waar je op moet letten bij het gebruik ervan. 

natuurlijke cremes leren maken in drachten

“Cremes gemaakt van Paardenbloemen, hebben mij geholpen bij het verminderen van mijn rugpijn.”

Cremes maken bij Holistic crows?

Recepten van cremes kopen?

Verschillende klachten vragen om verschillende cremes. Ben je geïnteresseerd in het maken van cremes? Dan is het mogelijk om de recepten hiervoor bij Holistic crows aan te schaffen. Je moet dan wel zelf de benodigdheden nog zoeken. Liever een kant-en-klaar pakket of samen aan de slag? Bekijk dan de twee blokjes hieronder.

Recepten van cremes met benodigdheden?

Wil je zelf aan de slag met het maken van cremes? Dan voorzie ik je graag van zowel het recept als de benodigdheden. Je krijgt een kant-en-klaar pakket waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Workshopmiddag cremes maken

In een workshopmiddag cremes maken gaan we a.d.h.v. jouw klachten aan de slag met het maken van een creme, welke kan helpen bij het verminderen van jouw specifieke klacht. Bij deze middag zitten de benodigdheden en het recept inbegrepen. 

Neem contact op

6 + 7 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).