Massage met natuurlijke oliën

Heb je last van lichamelijke klachten? Denk aan schouder-, rug-, hoofd- of buikpijn bijvoorbeeld. Dan helpt een massage met natuurlijke oliën je om deze klachten te verlichten. Een massagesessie met natuurlijke oliën duurt gemiddeld 30 minuten. 

Voorafgaand aan een massagesessie plannen we een intake. Tijdens de intake wordt duidelijk wat de specifieke klachten zijn – en waar deze vandaan komen. Het kan zijn dat al vastgesteld is wat de oorzaak is van deze klachten. Na de intake plannen we de massage met natuurlijke oliën OF een alternatief zoals healing als dat een betere optie lijkt. Kenmerkend aan mijn werkwijze is dat ik altijd begin bij de kern van het probleem, niet de symptomen. Als de massage met natuurlijke oliën de beste optie is stel ik a.d.h.v. het intakegesprek de best passende oliën voor de massage samen, zo heeft de massage het maximale effect op het verlichten van jouw klachten.

natuurlijke olie massage drachten

“Alleen de geur van Lavendelolie brengt al ontspanning.”

Stressgerelateerde klachten waar ik jou bij kan helpen.

 

Spanningen in de bovenrug

De bovenrug is een van de vier meest bekende plekken waar spanningen zich ophopen, welke in de meeste van de gevallen veroorzaakt worden door stress. Een massage met natuurlijke oliën helpt deze spanning te verlichten, waarbij de geuren helpen je hoofd verder te ontspannen gedurende de massage.

Spanningen in de schouders

Last van spanningen in de schouders? Dan kan een massage met natuurlijke oliën helpen deze spanning te verlichten. Vaak zijn klachten in de schouders stressgerelateerd. De oliën dragen bij om je tijdens de massage ook in je hoofd te kunnen ontspannen. 

Spanningen in de nek

Spanningen in de nek worden vrijwel altijd veroorzaakt door stress, tenzij er een andere heel duidelijke aanleiding is. Door een massage met natuurlijke oliën worden de klachten in je nek verlicht. Gelijktijdig helpt de geur van de oliën je hoofd tot rust te brengen.

Hoofdpijn door spanningen

Hoofdpijn wordt in veel gevallen veroorzaakt door spanningen (stress). In de massage wordt deze klacht verlicht d.m.v. een massage van het hoofd en evt. de slapen. De natuurlijke oliën helpen om verder te onstpannen.   

Andere spanningsgerelateerde klachten?

Veel van de lichamelijke klachten worden veroorzaakt door spanningen, welke o.a. ontstaan door: stress, drukte, angt en paniek. Om tot de kern van het probleem te komen is het vertrek altijd een intake. O.b.v. dit gesprek kan ik je de best passende behandeling adviseren. 

Neem contact op

2 + 6 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).