Waarom een healing? 

Zodat de energie weer vrij door je lichaam (de chakra’s) kan stromen. Mogelijke blokkades in je systeem kunnen worden los gemaakt. Wat uiteindelijk zorgt voor een vrije doorstroom van energie in je lichaam, dit helpt je lichaam en geest om in balans te komen.

In een intake probeer ik zoveel mogelijk informatie over jou(w klachten) te verzamelen – en de mogelijke oorzaken vast te stellen. Vervolgens ga je op een werkbed liggen, daarbij sluit ik mijn ogen en eerste drie chakra’s (gedeeltelijk) af. Ik pak je schouders of voeten vast, afhankelijk van de klacht. Vervolgens voel ik met mijn mijn handen boven je lichaam waar de blokkades zitten. Als ik deze gevonden heb laat ik mijn energie door mijn handen stromen, waardoor de blokkade weer een vrije doorstroom krijgt. Aan het einde van de afspraak blijf je nog even rustig liggen – en maak ik aantekeningen, daarna vraag ik wat je ervaren hebt. Het effect van een healing kan ook later pas optreden. Daarom bellen we na een week om samen te bespreken in welke mate je verlichting van je klachten hebt opgemerkt.  

massage holistische therapie in drachten

“Een healing helpt de stroom van je energie weer vrij te laten bewegen door je lichaam.”

Vraagstukken waar een healing bij kan helpen.

 

Wanneer kies ik voor een healing?

Als je klachten hebt, maar je kan de oorzaak in de reguliere zorg de oorzaak niet laten vaststellen. Dan is healing een goede methode om je klachten te laten verlichten.

Rust door een healing?

Een healing helpt je om op alle niveaus van jouw lichaam; spiritueel, emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch meer rust te krijgen. Deze rust is iets wat als zeer aangenaam ervaren wordt in deze toch al turbulente tijden.

Healing om je rust te onderhouden?

Merk je dat je veel last hebt van onrustigheid, angsten, stress of paniek?  Dan kan een healing helpen om deze klachten doorlopend te verlichten – en de groei ervan te voorkomen. Zo blijf je maandelijks in balans.

Healing om fysieke klachten onder controle krijgen?

Als je veel last hebt van fysieke (onverklaarbare) klachten kan een regelmatige healingsessie je helpen deze te verminderen – en onder controle te krijgen. Veel van mijn klanten gebruiken een healing dan ook om hun klachten draagbaar te maken. 

Healing ter onderteuning van reguliere zorg?

Heb je last van klachten, maar al een behandeling binnen de reguliere zorg? Dan kan een healing je helpen om jouw herstel te versnellen of jouw pijn te verlichten.

Neem contact op

15 + 5 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).