Aromatouch massage

In de Aromatouch massage worden de rug, voetzolen, nek en bovenkant hoofd behandeld. Deze massage duurt zestig tot negentig minuten. Dat is de tijd die nodig is om een volledige balans te krijgen tussen lichaam en geest. Om dat te bereiken wordt in de massage gewerkt aan zowel jouw fysieke als energetische lichaam.   

De Aromatouch massage is wat het best te omschrijven valt als een ‘massage met meerdere lagen’. Het uiteindelijke doel van de massage is om lichaam en geest volledig in balans te brengen. Door een combinatie van aanrakingen en oliën leer je mij steeds meer te vertrouwen, wat essentieel is voor een effectieve behandeling. Dit geldt zowel voor het deel van de massage als de gesprekken rondom jouw uitdagingen. Voor de massage zelf wordt gewerkt met een achttal oliën. Er wordt per massage-onderdeel één of meerdere oliën aangebracht – op één of meerdere specifieke plekken – op het lichaam. Wat ik een ‘laag’ noem, elke laag draagt uiteindelijk bij aan het uiteindelijke doel te realiseren: een balans tussen lichaam en geest. 

natuurlijke olie massagetherapie

“De Aromatouch massage brengt lichaam en geest weer in balans.”

Vraagstukken waar ik jou bij kan helpen.

 

Behoefte aan ontspanning?

De behoefte aan ontspanning groeit, waarschijnlijk ken jij deze gedachten ook ook wel: “Ik ben echt even toe aan ontspanning.”. Je bent zeker niet de enige. We hebben het druk op ons werk, in ons gezin, ons sociale contact on- en offline – en natuurlijk ook nog het sporten en/of leuke dingen die we willen doen, waar vaak geen tijd voor lijkt. We raken dan ook vaak overprikkeld. Een aromatouch massage helpt om je weer meer in balans te voelen, zodat je je kan ontspannen – en zo de druk van het dagelijkse leven weer beter aan kan.

Beter aarden door een Aromatouch massage?

Wil je beter aarden? Of krijg je vaak het advies van andere mensen dat je dit beter zou moeten doen? Een Aromatouch massage helpt jouw lichaam en geest in balans te brengen. Het helpt je direct om beter te aarden, maar ook daarna wordt het makkelijker om zelf beter te aarden. 

Weinig energie en / of vaak moe?

Een Aromatouch massage helpt je lichaam weer in balans te brengen. Dit geldt ook voor jouw energie, als deze vaak lijkt te ontbreken is er waarschijnlijk sprake van een disbalans. Deze wordt m.b.v. de massage en ondersteunende oliën verholpen.

Last van angsten?

Angsten worden beïnvloedt door alle niveaus binnen de holistische therapie: emotioneel, mentaal, energetisch, fysiek en spiritueel niveau. Door lichaam en geest weer in balans te krijgen verliest angst triggerende effecten – en ben je zelf beter in staat om je niet door angst te laten leiden. Wel gaat dit vaak gepaard met praatsessies, enkel balans in lichaam en geest brengen is vaak niet genoeg om deze balans vast te houden. In de meeste gevallen is er sprake van een onderliggende oorzaak op een of meerdere van de vijf holistische niveaus.

Last van pijnlijke of gespannen spieren?

Bovenstaande klachten zijn veel gericht op emotioneel en spiritueel niveau, maar Aromatouch helpt ook bij een verscheidenheid aan fysieke klachten. Onder deze klachten vallen o.a. pijnlijke en / of gespannen spieren. In de Aromatouch massage helpt de combinatie van massage en olie pijn te verlichten, spieren te versoepelen en weer meer energie te geven aan vermoeide spieren.

Neem contact op

12 + 5 =

Je kan me bereiken op:

06 118 191 83

Of per mail via:

janetta@holisticcrows.nl

Adres:

Hunze 146
9204 BV | Drachten
KvK nr. 83638652

Openingstijden:

Maandag tot en met donderdag op afspraak (ook in de avonduren).